fredag, maj 22, 2015

FO nr 14/2015

Efter en tvunget strikkepause på mere end to uger!!!! er jeg nu så småt igang igen, ikke for fuld fart men kan lidt mere for hver dag der går. Den tvingede pause skyldtes en skulderoperation, i venstre skulder. Senere på året skal jeg ind og få höjre skulder repareret, det gruer jeg mig for, kommer nok at betyde en endnu længere strikkepause. Det er lykkedes mig at blive (sagte) færdig med en drengetröje strl 6 år, til mormordrengens 5 års födselsdagsgave. Garnet er Sirdar Aran Tweed, 80% acryl/20% uld, pinde 4,5mm ingen opskrift som sådan, men jeg har fundet mål til den rette strl et eller andet sted på nettet.

3 kommentarer:

annestuds sagde ...

Strikkepause - oh skræk - oh rædsel :-D
Rigtig god bedring.
Knus
Anne

Strikkeheksen sagde ...

Det var dog ganske forfærdeligt, Frida - uha, du har prøvet det som er enhver strikkers mareridt! Men du har ikke mistet kampgejsten kan jeg se - siden du "lige" alligevel strikker en bette trøje :-) Rigtig god bedring og så krydser jeg fingre for højre skulder. Ha en dejlig pinse :-)

Sylvia sagde ...

Uffda, en operasjon i skulderen høres alvorlig nok ut. Og man får jo ikke strikket!!!!!! Og du som skal ta en skulder til, Frida.
Takk for god bedring ordene du sendte til min mor. Hun er mye bedre nå, men det kunne gått galt, og vi var alvorlig redd for henne. Men med en flink lege som ordnet opp, gikk det fremover. Hun må nok operere når hun kommer hjem igjen. Men det får vi ta da.
God bedring til deg også. Klem