onsdag, januar 01, 2014

Strikkeoptælling 2013

Året 2013 blev et ret så godt strikkeår. Her er min liste: Sokker/strömper: 17 par Vanter/fingerlöse handsker: 25 par Huer: 7 stk Sjaler/törklæder: 5 stk Grydelapper: 3 par Poser/tasker: 3 stk Halskæder: en pæn sjat, tælles som 1 projekt Tæpper: 2 stk Til voksne, tröjer/sweatre/kjole: 8 stk Til börn, tröjer/sweatre/kjoler: 9 stk ialt 80 projekter. Jeg har ikke vejet mig garnlager, det ville være et umuligt foretagende. Men jeg har gennem flere år vejet alle mine færdige projekter og ligeså skrevet ned hvor meget nyt garn der kommer ind. Ud af lager: 14.738 gram - der af gav jeg bort 3.400 gram i gevinster her på bloggen. Det vil sige at jeg har brugt op 11.338 gram, det synes jeg er ret godt gået. Ind til lageret: 8.875 gram Lageret har derfor mindsket med: 5.863 gram Så nu kan jeg starte op på et helt nyt strikkeår.

4 kommentarer:

Lydert sagde ...

Tak skal du da ellers have, dine pinde har jo været rødglødende

Guðrun J sagde ...

Hold da op! Det var noget af en liste. Og dejligt at vide, at man har brugt mere garn, end man har købt. For så må man jo til at købe noget mere ;)

Kirsten Krat sagde ...

Godt gået.
Især det der med at have brugt mere garn end du har købt, det har jeg aldrig turdet opgøre. Men når jeg ser på mit svulmende lager behøver jeg nok heller ikke at gøre det op :0))

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Wauh, du har været flittig sidste år, Frida, med strikkepindene. Godt gået :-).
Tusind tak for din hilsen på min blog.
Kh
Anne-Mette