tirsdag, juni 05, 2012

På tur, med nyt garn og det hele/ On tour, with new yarn and all

- Torsdag morgen klokken meget tidligt drog jeg på tur og kom hjem igen seeent söndag aften. Til Danmark, jeg elsker Danmark. Jeg skulle til et arbejdsmöde i Odense, og der har jeg aldrig været för så jeg var spændt. Söde Vivi tilböd at möde mig på hotellet i Odense og vise mig lidt rundt. Jeg var der sent om eftermiddagen på torsdag men skulle ikke på arbejde indtil fredag eftermiddag, så vi havde lidt tid til at hygge os sammen. Noget af den blev tilbragt i to dejlige garnbutikker ved gågaden i Odense midtby. Og se bare så mange fine ting jeg fik med hjem. Der var også lidt töj, men det har jo ikke relevance herinde, så I får billeder af garn og tilbehör. Der er kits, og nogen af dem ender nok sem gaver og bliver så trækket fra garnlageret igen, der er garn, der er opskrifter, der er knapper og der er sjalsnåle. Turen var en kold fornöjelse må jeg sige, det blæste to hele pelikaner hele weekenden mens jeg var der, og samtidig var der supervarmt herhjemme så jeg kom hjem til en solskoldet familie. - Very early thursday morning I went on tour and came back late sunday evening. To Denmark, I love Denmark. I had to go to a work meeting in Odense, and I had never been there before so I was excited. Sweet Vivi offered to meet me at the hotel in Odense and show me around a little. I got there late afternoon thursday but didn´t need to get to work until friday afternoon, so we had a little time to spend together. Some of it we spent in two really nice yarnshops in Odense center. And just look so much nice stuff I got to take home. There was also some chlothes but that´s not relevant here, so you get photos of yarn and accessories. There´s kits and some of them will probably be gifted and then listed out of the stash again, there´s yarn, there´s patterns, there´s buttons and there´s shawl pins. The tour was a cold experience I have to say, there was a stron wind the whole weekend, and at the same time the weather was superwarm here so I got back to a sunburnt family.

11 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hold da op, Frida. En intens og kort tur til Danmark, men det er da gode sager, du har med hjem :-)

Eg sagde ...

Skønne ting du har hentet i Danmark. Så kan du få endnu flere skønne ting på bloggen.

Eva S sagde ...

Vilken härlig Danmarksresa du har haft......nästan lika fin som min ;)
Kram
Eva

Kirsten Krat sagde ...

Hej Frida
Det lader til at have været en meget udbytterig tur du har været på. herligt når man kan kombinere arbejde med fornøjelser.

Trillemor sagde ...

Så dejlige indkøb, det er skønt at have fået noget ud af dagen ud over det planlagte:-)

Helle sagde ...

Gode ting du har fundet. Odense er en dejlig by, og "tante grøn" som jeg næsten kan gætte du har været i, er svær at gå fra uden indkøb. Jeg kommer også næsten altid hjem med nyt når jeg kommer på de kanter.

Fuglemamma sagde ...

Ser ut som en vellykket fangsttur.

ullaskovjensen sagde ...

Knapperne er jeg da helt vild med! :-)

Emmy sagde ...

Det var da et dejligt indkøb af garn m.m. - Var du i garnbutikken "Tante Grøn", den ligger i Odense gågade???

Irene sagde ...

Fine ting du har fået med hjem.

Lona sagde ...

Ej nogle skønne ting du fik med hjem! Måske man snart skulle tage en tur til Odense?