mandag, juli 11, 2016

Min elev, forskellig slags oprydning og strikkeproblemer.

Nogen af jer husker måske at jeg fortalte om min strikke-elev. Jeg synes hun gör det så godt. Her er hendes nyeste værk, en tröje i strl ca 4 år, til hendes sösters barnebarn. Hun har selv strikket, jeg har så monteret slidsen, strikket halskant, syet ærmerne i og syet knapper på. Jeg synes hun er rigtig dygtig og at det går godt med oplæringen. Selv har jeg næsten ikke strikket noget some helst på flere uger, undtagen sokkerne herunder. Jeg har begyndt på flere forskellige ting, men alt er trævlet op igen, ingenting fanger rigtigt. Jeg har ferie og har brugt tiden til en gang hovedrengöring af hytten og jeg har set en masse hjernefrit fjernsyn. Og nu tænker jeg at jeg skal rydde lidt op i mine opskrifter. Jeg har en masse udprint og fotokopier, og jeg har en masse liggende på computeren. Dem på puteren ligger bare hulter om bulter, og de skal sorteres i mapper. Mange af dem findes også i udprint, hvilket jo slet ikke er nödvændigt at spare på, og mange fotokopier og udprint er noget jeg har erhvervet fordi det så interessant ud, men ved nærmere eftertanke er det alligevel ikke noget jeg har lyst til at lave, så der skal smides ud med hård hånd. Hvem ved, måske jeg falder over noget jeg bare må igang med.

FO nr 22-25/2016

Nogle par sokker i börnestörrelse, ca 33-35, til börnebörnene. Min sædvanlige opskrift, der kun findes i hovedet, dobbelt strömpegarn og pinde 4mm.

fredag, juli 01, 2016

FO nr 21/2016 , og garnköb

Jeg blev bedt om at afpröve en hækleopskrift for en designer. Babytröje, strl 12/18 mån, garnet er Tuva (50/50 bomuld/akryl) og nål 3,5mm. Og så lige et foto af det garn jeg helt tilfældigt köbte for nogle dage siden, der var 35 nögler i posen, blandet i disse tre farver. Det er Debbie Bliss Rialto DK, superwash 100% merino, passer til pinde 3,5-4mm og meget godt til börnetröjer, blödt og tåler maskinvask meget godt.