fredag, marts 29, 2013

FO nr 31/2013

Tæppe hæklet med dobbelt garn af rester af strömpegarn og babyuld, på hæklenål 4,5mm. Bliver bedstemorpigens julegave.

søndag, marts 24, 2013

FO nr 30/2013

Cirkeltröjen blev færdig for noget tid siden. Opskriften er fra et gammelt Hendes Verden, jeg har strikket på pind 6mm. Enligt opskriften skulle der bruges pinde 8mm, men det holder mine hænder ikke til. Garnet er en blanding af forskellige bomuld, acryl og effektgarner med pels og paljetter. Jeg har naturligvis lavet ændringer i forhold til opskriften, både på rygstykke og ærmer, for at få den til at have en bedre form og for at spare mig for sammensyninger. Den bliver nok fin til sommer over en let kjole.

tirsdag, marts 12, 2013

FO nr 29/2013

Er blevet færdig með et sjal, der skal blive til en konfirmationsgave sammen med nogle silver-smykker, til bedstevenindens datter. Det er et islandskt mönster af Sigríður Halldórsdóttir. Strikket på pinde 4mm med dobbelt tråd af noget supertyndt lacegarn fra Amerika, kan ikke huske navnet på garnet. Sjalet vejer 56gram.

torsdag, marts 07, 2013

FO nr 28/2013

Et par tykke og store herresokker, dobbelt strömpegarn, pinde 4mm.

Nyt projekt

Min danske strikkeveninde, Anita, har strikket flere af slagsen, og nu må jeg efterligne. Det handler om en cirkeltröje der strikkes på tykke pinde i striber med mange forskellige slags garner i afstemte farver. Og her er den garnbunke jeg har samlet til min udgave. Tror næppe den skulle tage mange dage at strikke.